Suunnittelijana

Olen luonteeltani suunnittelija/toteuttaja, mutta vahvasti suunnittelupainotteinen. Allekirjoitan väitteen, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Markkinointiviestinnän alalla automaation ja tekoälyn hyödyntäminen edellyttää tulevaisuudessa vielä enemmän huolellista suunnittelua kuin toteutusta, jos hiljaiset signaalit alallamme toteutuvat. Minulle tämä ajatus sopii, sillä rutiininomaiset työt eivät ole koskaan minua kiinnostanut.

Huomaan usein ajatusteni kulkeutuvan automaattisesti suunnittelemaan, niin ”tylsissä” kuin nopeasti muuttuvissa tilanteissakin.

Opetustyössäkin pidän erityisesti oppimistehtävien suunnittelusta ja opetuksen toteutussuunnitelmien laatimisesta ja niiden toteuttamisesta luokassa yhdessä opiskelijoiden kanssa. Luovan työn ideointi ja hyvä keskusteleva opetus ovat todella lähellä toisiaan, molemmissa pitää mieli olla avoimena ja osata sukeltaa syvemmälle, kun mielenkiitoinen polku aukeaa eteen.

Työkokemus

2004-
yrittäjä. Graafista suunnittelua, verkkosivujen toteutusta, viestinnän konsultaatiota ja henkilöstökoulutusta. (POP 3000 – www.pop3000.fi)

2000-2004
AD-assistetti/Art Director. (Mainostoimisto Enala//Hyysalo)

Vuodesta 1998 asti sivutoimista tapahtumatuotantoa ja julkaisutoimintaa oman levymerkin toimesta.

ukko2